9 Ocak 2014 Perşembe

Reklama tıklayarak Para kazanma (PTC)Siteleri

  Arkadaşlar Bu konumuzda PTC yani reklam linklerine tıklayarak sitenin belli bir verdiği süre ile o sitede kalarak sonra o sitede kaldığınıza dair kanıt için şu resime şu şekle şu sayıya basın gibi bir şey çıkıcak ona basınca siteinin verdiği tıklama ücretiniz direk hesabınıza eklenicek ve sitenin minumum verdiği ücret birikincede paranızı alabilirisiniz ödemeler genellikle paypal ile yapılıyor ama başka türlüde yapan sitelerde var

Not:Arkadaşlar Sayfamıza ve emeğe destek olarak üye olma linklerini verirken reklamlı link diye ayırdğım bölümden istediğiniz bir reklamlı linke tıklayıp girmeniz ve refli üye olmanız ve sayfamızın sağ tarafdaki reklamlarada tıklamanız yeterli olucaktır.ayrcıa istemeyenler için reklamsız ve refsiz linkleride koydum birde bazı reklam siteleri bir şey indiriyor gibi merak etmeyin kötü bir şey değildir hiçbir zararı yoktur silebilirsiniz teşekkürler..

1.)Clixsense






Clixsense Yabancı siteler içerisinde güvenilir ve ödeme yapan bir PTC ( Paid To Click ) Sitesidir.Ama binlerce Türk üyesi bulunmaktadır.  üye olduktan sonra yapmanız gereken sadece açılan reklamları tıklamak ve kazancınızı daha fazla arttırmak için task ve offer görevlerini yapabilir ayrıca referans kazanarak clixsense ile daha fazla kazanabilirsiniz.

Diğer ptc sitelerine göre oldukça farklı bir kazanç sitemi var yani şöyle ki sadece reklamlara tıklayarak para kazanmıyorsunuz, clixsense de 
-oyun oynayarak,
-reklam tıklayarak,
-alt reflerinizin reklam tıklarından ,
-üyelik yükselmelerinden,
-alt üyelerinizin reklam satın almalarından komisyon kazanabileceğiniz,
aynı zamanda Task adı verilen görevler ve Offers adı verilen anket seçenekleri ile farkını ortaya koyan bir sitedir.

Reklam tıklama haricindeki clicksense ile diğer para kazanma yöntemlerini yani task,offers gibi konuları geniş kapsamlı olarak sitemizde bulabilirsiniz.


Clixsense'de olabilecek her türlü alternatif para kazanma teknikleri düşünülmüş ve sistem geliştirilerek diğer PTC sitelerden ayrı bir konuma yerleşmiştir.Yaptığınız gerçek referans üyeler sürekli alt üyeniz oluyor ve değişmiyor


Clixsense.com 2007 yılından bu yana online olan internetten para kazanma sitesidir.Ödemeleri paypal ile her cuma ve pazartesi ödeme alabileceksiniz hesaplarınıza sıkıntısız ödeyen elit ptc sitesi.Ödeme yöntemi seçeneğine kullanıcılar seçim yaparak hesabınızda biriken para standart(ücretsiz)üyeliklerde 8'$ olduğunda, Premium (Ücretli)üyelere ise hesabınızda biriken paranız 6'$ olduğunda ödeme isteyebiliyorsunuz...(premium isteğe bağlı, yıllık alınıyor ve sadece 17$)

ÖDEME KANITI
Not:Benim değil Alıntıdır.

























2.)Probux




Probux kesinlikle son derece güvenli ve düzenli bir sistemdir. Ödemeler
instant yani anında yapılır. İster yatırım yapın çok hızlı bir şekilde
kazanmaya başlayın ister kazancınızı yavaş yavaş katlayın bundan sonra
probux'tan kazanmayan kalmayacak!. Uzatmadan tanıtıma geçeyim.

Aşağıda gördügünüz gibi günlük standart üye için 4 tane fixed reklam
(sarı renkli) gelir. Fixed reklamlar bize 0.01$ diğer
reklamlar ise 0.001$ kazandırır.

Probux'tan günlük bütün reklamlar tıklandığında kazanç ortalama 0.07$'dır.
Tabi ki bu sadece reklam tıklamaktan elde edilen kazanç.

Elde ettiğiniz bu kazançla hızlı bir şekilde referans kiralayabilir
kazancınızı hızla katlayabilirsiniz.

Daha sitede fazla kazanmak mümükün siteyi biraz gezerek anlayabilirsiniz














ÖDEME KANITI
Not;Benim Değil Alıntıdır.
















3.)Neobux













Sitede günde ücretsiz üyeler için en az 15 tane reklam çıkıyor ve bu reklamları izlemeniz toplamda 2 dk sürüyor. Tıkladığınız her reklam için 0,001$ ile 0,1$ arasında bir para kazanıyorsunuz. Buradaki esas kazanma yöntemi şöyle, eğer 20 tane arkadaşınızı bu sisteme kayıt ettirebilirseniz yada sistemden kiralarsanız size getirisi reklam başı 0,001$ x 20 olacaktır. 

Daha da fazla arkadaş bulabilirseniz kazancınız da o derece yüksek olacaktır. Eğer benim çevrem yok diyorsanız siteden altınıza referans kiralayabilir onlar tıkladıkça sizde kazanırsınız. Yada Neobux gibi çalışan birden fazla siteye üye olur daha çok sitede daha çok reklam tıklamış olursunuz.


Neobux’ın en önemli özelliği güvenilir olması ve anında ödeme yapmasıdır. Güvenilir olmasına kanıt olarak 3,5 milyon üyeye sahip olması şu ana kadar 6,5 milyon dolar ödemiş olması

ÖDEME KANITI



ı 














Üye olmak için;
Refsiz ve Reklamsız link;
http://www.neobux.com/

Refli ve Reklamsız link;
http://www.neobux.com/?rh=796173696E736972


4.)Clicksia








Clicksia, internetten para kazanma için kurulmuş bir paid to click (ptc) (tıkla-kazan) sitelerinden biridir. Ancak bildiğimiz diğer sitelerden biraz daha farklıdır. Çoğu sitelerde uygulanan sanal alt-üye (bot referans) sistemi bu sitede yoktur, referans sisteminde gerçek üyeler kullanılır. Gerçek referansların kullanıldığı tüm sitelerde olduğu gibi bu sitede de her zaman alınacak referanslar bulunmaz. Gelen yeni üyelerden oluşturulan ref havuzu aralıklarla tüm üyelerin hizmetine sunulur. Bu noktada da yine farklı bir uygulaması olan Clicksia, bu referralleri aylık kiralama yöntemini değilde ömürlük satış yöntemini kullanmaktadır. Aralıklarla satışa sunulan alt üyeleri (referral) bir kez aldıktan sonra bir daha ekstra bir masraf söz konusu değildir ve sizin hesabınıza sürekli kazanç getirirler.


Clicksia, 2007’den beri ödemelerini nizamî bir şekilde yapan, güvenilir bir ptc sitedir. Ödemeleri hem PayPal hem de AlertPay hesabınıza öder. Sitedeki ödeme limiti 1$’dır. Hesabınızdaki para 1$ olunca ister Paypal ister Alertpay hesabınıza isteyerek alabilirsiniz.
Çok çeşitli üyelik tipleri yoktur. Aynı ismi kullanan (Elite), içeriği ve süreleri değişen iki üyelik tipi mevcuttur.



ÖDEME KANITI













Üye olmak için;
Bu sitemizde refli kazanç olmadığından normal linkleri koycaz
Reklamlı link;
http://link.tl/am2Z
http://adf.ly/buedB
http://bc.vc/CJV4sm
http://tik.tl/UMl
http://3d8c4605.linkbucks.com
http://tr5.in/1j2V

Reklamsız link;
http://www.clicksia.com/ptc_ads.php?ref=yasinsir


5.)Cashnhits












Tık Değerleri => 0.0025$-0.001$
Günlük Reklam=> 35+ Reklam
Ödeme Yolları = >Payza-Paypal
Ödeme Limiti = >Paypal -0.6$ Payza -1.00$
Ödeme Süresi = >3 Gün



KAZANÇ YOLLARI

1)Reklam İzleyerek(PTC)

Sitede günlük yukardada belirttiğim gibi 35 ve üstü reklam çıkıyor.Ortalama olarak reklam izleyerek günlük 0.04$ kazanç sağlamış olursunuz.

2)AutoSurf

Günde 250 tane siteyi gezerseniz 0.025$ lık bir kazanç sağlamış oluyorsunuz.Autosurfu açın o kendiliğnden site gezer sizde internette istediğinizi yapabilirsiniz.

3)Video İzleyerek

Sitede bazen video reklam çıkıyor.Genellikle değerleri 0.01$ ile 0.001$ arasında değişiyor.

4)Görev Yaparak

Sitenin Complete Offers bölümünde yüzlerce görev var.Bu görevleri tamamlayınca görev için belirlen ücret sizin hesabınıza işliyor.Eğer 7 kere görevi yanlış yaparsanız yada tamamlamazsanız hesabınız kapatılıyor.

5)Sayfa Beğenerek

Sizden Facebook ta belirtilen sayfaları beğenmenizi istiyor.Tık değerleri 0.01$ ve 0.008$ oluyor.

6)Clix Exchange

Burada autosurf gibi site geziyorsunuz her 5 site gezişinizde bir sayfa açılıyor.Birden dörde kadar rakamlar geliyor.Siz bi tanesini seçiyorsunuz.İçlerinde para, puan vs. şeyler çıkıyor.

7)PAİD to Promote

Sizin referans linkinizle sitede her bir sayfaa görüntüleyen kişiden 
kazanç sağlıyorsunuz.Bir sayfa gezme sonrasında siz 0.0001$ kazanıyorsunuz.

Sitede puan sistemi var.Ptc bölümünde hergün 5puanlık 4 reklam var.Toplam günde 20 puan yapıyor.Bu puanları paraya çeviremiyorsunuz ama puanınız 4.000 olunca 1 aylık CNH V4 tipi üyelik alabiliyorsunuz

ÖDEME KANITI
































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder